Home » alle deals, Sony » Gratis de nieuwe Sony Xperia S en 50% korting op abonnement

Gratis de nieuwe Sony Xperia S en 50 procent korting op abonnement 150x150 Gratis de nieuwe Sony Xperia S en 50% korting op abonnementProfiteer nu bij Studentmobiel van de nieuwe Sony Xperia S gratis in combinatie met een 2-jarig Hi Messaging Medium abonnement in combinatie met 150 belminuten of sms'jes, 500 MB snel internet en Hi toestellease. En bovendien betaalt u de eerste 6 maanden slechts 10 Euro per maand voor uw Hi abonnement. En, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, kan iedereen, dus ook niet studenten, gebruik maken van deze aanbieding van Studentmobiel.

Het 2-jarig Hi Messaging Medium abonnement in combinatie met 150 belminuten of sms'jes en Hi toestellease kost u via Studentmobiel slechts € 37,50 per maand, Maar nu betaalt u de eerste 6 maanden dus slechts 10 Euro per maand voor dit abonnement. En voor dit lage bedrag krijgt u 150 belminuten of sms'jes en onbeperkt internet per maand (de eerste 500 MB met een snelheid van 2Mbps, hierna valt de snelheid terug naar 32Kbps) op uw gratis Sony Xperia S terug.

De Sony Xperia S is dus de nieuwste Smartphone van Sony. En deze Smartphone is perfect voor iedereen die graag haarscherpe foto's en Full HD filmpjes smet zijn Smartphone maakt. U ervaart de Sony HD experience als nooit tevoren. Want de Sony Xperia S heeft namelijk een 12.0 MegaPixel camera met Full HD video opname mogelijkheid, waarmee u binnen 1.5 seconde razendsnel de mooiste beelden kunt vastleggen. En dankzij de 1.3 frontcamera is beeldbellen ook geen probleem. En tijdens dit video bellen ziet u degene die u belt haarscherp op het 4.3 inch HD (720P) touchscreen van de Sony Xperia S. Daarnaast draait de Sony Xperia S standaard op Android 2.3 Gingerbread. Maar binnenkort komt er ook een gratis update beschikbaar voor de nieuwe Androidversie 4.0 Ice Cream Sandwich. Tot slot biedt de gratis Sony Xperia S u, dankzij de ultrasnelle 1.5 GHz Dual-Core processor, een razendsnelle gebruikservaring in het gebruiksvriendelijke menu van de Sony Xperia S. Kortom wilt u een absolute top Smartphone gratis in huis halen in combinatie met een voordelig GSM abonnement? Beste de gratis Sony Xperia S dan snel op de website van Studentmobiel en profiteer van 6 maanden lang slechts 10 Euro per maand aan abonnementskosten voor uw Hi abonnement.

button website15 Gratis de nieuwe Sony Xperia S en 50% korting op abonnement

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten, printen, of volg ons op rss. Plaats op hyves, facebook, nujij of twitter dit bericht door.
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email
  • Hyves
  • NuJIJ
  • RSS

Voor de allerbeste deals kijk je op www.dolledwazedeals.nl! Alle online aanbiedingen en kortingsacties voor verzameld op één website.