Home » alle deals, Sony » Nieuw en gratis: de onverwoestbare Sony Xperia Go

gratis Sony Xperia Go en 12 maanden 50 procent korting op abonnement 150x150 Nieuw en gratis: de onverwoestbare Sony Xperia GoSony heeft weer een nieuwe Smartphone op de Nederlandse markt uitgebracht: de Sony Xperia Go. En het meest opvallende aan deze Sony Smartphone is dat hij zo goed als onverwoestbaar is. U kunt deze gratis Sony Xperia Go bijvoorbeeld van de trap afgooien, in het zand begraven of onder water meenemen maar kapot gaat die niet, sterker nog er komt zelfs geen krasje op. Kortom met de Sony Xperia Go haalt u meer in huis dan alleen een Smartphone, u haalt uw onverwoestbare water, kras en stof bestendige Smartphone in huis (zie ook de filmpjes onder het bericht).

Maar ook de algemene specificaties van deze gratis Sony Xperia Go zijn prima, zo biedt de Sony Xperia Go u veel snelheid dankzij de 1GHz Dualcore processor. En ondanks dat deze Sony Smartphone lekker compact is, biedt hij u toch een 3.5 inch Reality Display waardoor de beelden op uw mobiel levensecht overkomen. En met de 5 MegaPixel fast capture camera legt u, zoals altijd bij Sony Smartphones, al uw onvergetelijke momenten weer haarscherp vast. Tot slot draait de Sony Xperia Go op Android 2.3, maar heeft Sony al laten doorschemeren dat de Xperia Go op korte termijn zal worden voorzien van een update naar Android 4.0.

En het goede nieuws is, u kunt deze onverwoestbare Sony Xperia Go nu, via Studentmbiel, al gratis in huis halen in combinatie met een 2-jarig Hi Toestellease contract met Hi Messaging Medium (500 MB internet per maand) en 75 belminuten of sms'jes per maand voor maar 34 Euro per maand. Maar nu betaalt u tijdelijk, de eerste 12 maanden zelfs maar 17 Euro per maand. Dat scheelt in totaal maar liefst 204 Euro aan abonnementskosten. Bovendien kan iedereen, dus ook niet studenten, gebruik maken van deze tobaanbieding van Studentmobiel. En uiteraard is dit abonnement optioneel ook weer uit te breiden met meer belminuten of sms'jes en meer internet. Maar hoeveel belminuten of sms'jes en hoeveel internet u ook neemt, u krijgt altijd de eerste 12 maanden 50% korting op uw Hi Toestellease contract. Kortom wilt u een onverwoestbare Smartphone in huis halen en niet te hoge maandlasten hebben? Zo ja, bestel dan de gratis Sony Xperia Go snel bij Studentmobiel en profiteer van honderden Euro's korting op uw abonnement.

button website2 Nieuw en gratis: de onverwoestbare Sony Xperia Go

Officiële introductie video van de Sony Xperia Go:

Outdooor test van de Sony Xperia Go (Duitstalig):

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten, printen, of volg ons op rss. Plaats op hyves, facebook, nujij of twitter dit bericht door.
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email
  • Hyves
  • NuJIJ
  • RSS

Voor de allerbeste deals kijk je op www.dolledwazedeals.nl! Alle online aanbiedingen en kortingsacties voor verzameld op één website.