Home » alle deals, HTC » Nieuw en nu al gratis: de HTC One X+ (+ 9 mnd 50% korting op abonnement)

gratis HTC One X Plus 150x150 Nieuw en nu al gratis: de HTC One X+ (+ 9 mnd 50% korting op abonnement)HTC heeft onlangs zijn verbeterde versie van de HTC One X op de Nederlandse markt uitgebracht: de HTC One X+. En deze nieuwe HTC One X+ is dankzij zijn 1.7GHz quad-core processor een stuk sneller dan zijn voorganger. Maar dat is niet het enige verbeterpunt van de gratis HTC One X+, want ook de opslagcapaciteit is van 32 Gigabyte naar 64 Gigabyte gestegen en bovendien draait de HTC One X+ op de nieuwste Android versie 4.1 en beschikt deze Smartphone van HTC ook over HTC Sense 4+.

Darnaast beschikt de HTC One X+ ook weer over de perfecte geluidskwaliteit van de Beats Audio-geluidstechnologie. Bovendien zijn ook de 8.0 MegaPixel camera met Full HD (1080p) videofunctie en de 1.6 megapixel front-facing camera voor beeldbellen uiteraard weer van perfecte kwaliteit, zoals we van HTC gewend zijn. Kortom met de HTC One X+ is het HTC opnieuw gelukt een top Smartphone uit te brengen. en het goede nieuws is, u kunt de HTC One X+ nu al gratis in huis halen in combinatie met een 2-jarig Tele2 SmartMix 300 abonnement en Tele2 internet Large via Ritel. En als klap op de vuurpijl geeft Ritel u nu ook nog is de eerste 9 maanden 50% koritng op dit Tele2 abonnement.

Het 2-jarige Tele2 SmartMix 300 abonnement en Tele2 internet Large bieden u samen 300 belminuten of sms'jes en 1000 MB snel internet per maand op uw gratis HTC One X+. U betaalt hiervoor normaal gesproken 45 Euro per maand. Maar nu betaalt u dus tijdelijk de eerste 9 maanden maar € 22,50 per maand. Dat scheelt in totaal maar liefst € 202,50 aan abonnementskosten.

Dus u ziet het, dit is een absolute top aanbieding van Ritel en Tele2. Dus wilt u de nieuwste HTC Smartphone, de HTC One X+ gratis in huis halen in combinatie met een voordelig abonnement? Zo ja, bestel hem dan snel bij Ritel en profiteer van 9 maanden lang 50% korting op uw Tele2 abonnement.

button website5 Nieuw en nu al gratis: de HTC One X+ (+ 9 mnd 50% korting op abonnement)

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten, printen, of volg ons op rss. Plaats op hyves, facebook, nujij of twitter dit bericht door.
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email
  • Hyves
  • NuJIJ
  • RSS

Voor de allerbeste deals kijk je op www.dolledwazedeals.nl! Alle online aanbiedingen en kortingsacties voor verzameld op één website.