Home » alle deals, Sony » Gratis Sony Xperia T en 6 maanden 50% korting op abonnement

gratis Sony Xperia T en 6 maanden 50 procent korting op abonnement1 150x150 Gratis Sony Xperia T en 6 maanden 50% korting op abonnementSony heeft onlangs zijn nieuwe Sony Xperia T op de Nederlandse markt uitgebracht. En dit nieuwe vlaggenschip uit de Sony Xperia reeks maakt zijn status weer meer als waar. Want de gratis Sony Xperia T is snel, mooi vormgegeven en heeft een fantastische camera. En het goede nieuws is, u kunt deze nieuwe Sony Xperia T nu al gratis in huis halen in combinatie met een 2-jarig T-Mobile Smart Plus 300 abonnement, via Typhone. En het mooie is, u krijgt van Typhone nu ook nog is dit T-Mobile abonnement de eerste 6 maanden voor de helft van de prijs.

Het 2-jarig T-Mobile Smart Plus 300 abonnement biedt u 300 belminuten of sms'jes en 500 MB snel (3.6Mbps) internet per maand op uw gratis Sony Xperia T. U betaalt hiervoor € 40,62 per maand. Maar nu betaalt u dus de eerste 6 maanden zelfs maar € 20,31 per maand. Dat scheelt in totaal maar liefst € 121,86 aan abonnementskosten.

De gratis Sony Xperia T is dus razendsnel en dat komt door de 1,5 GHz dual-core processor en de 1 GB werkgeheugen. Hierdoor werkt het Android 4.0 Ice Cream Sandwich besturingssysteem, dat overigens een update naar 4.1 zal krijgen, werkelijk perfect. En dankzij de 16GB opslagcapaciteit van de Sony Xperia T (uitbreidbaar met Micro SD) kunt u ook voldoende Apps kwijt op uw gratis Sony Xperia T. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het kraakheldere 4.55 inch TFT Capacitive Touchscreen met een HD resolutie van 720×1280 pixels. En wat dacht u van de 13 MegaPixel camera met een resolutie van 4128 x 3096 pixels, LED flitser, beeld stabilisator, auto focus en gezichtsherkenning? U legt werkelijk al uw onvergetelijke momenten haarscherp vast. En liever filmen in plaats van een foto maken? Geen probleem, met de camera op de Sony Xperia T kunt met 1 druk op de knop filmen in haarscherp Full HD (1080p) beeld. En uiteraard biedt de Sony Xperia T u ook een uitgebreide mediaspeler waarmee u al uw favoriete muziek en/of films kunt afspelen. Kortom bent u op zoek naar een High-End Smartphone met veel snelheid en een ongeëvenaarde camera voor een redelijke prijs? Zo ja, bestel de Sony Xperia T dan snel bij Typhone en profiteer van 6 maanden 50% korting op uw T-Mobile abonnement.

button website13 Gratis Sony Xperia T en 6 maanden 50% korting op abonnement

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten, printen, of volg ons op rss. Plaats op hyves, facebook, nujij of twitter dit bericht door.
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email
  • Hyves
  • NuJIJ
  • RSS

Voor de allerbeste deals kijk je op www.dolledwazedeals.nl! Alle online aanbiedingen en kortingsacties voor verzameld op één website.